Stopp i avlopp Eskilstuna

Det kan ibland bli problem med avloppet när det blir stopp. Om ni kontaktar oss kan vi hjälpa er att lösa problemet med stopp i avloppet. Vi har bilar både i Eskilstuna med omnejd för att snabbt komma till er. Vi är experter på avloppsrensning och gör vårt bästa för att hjälpa er.

stopp i avlopp eskilstuna

Stopp i avlopp – orsaker till det

Det är vanligt att avloppet blir igensatt på grund av otillåtet material som spolas ned i rören. Det kan vara matavfall, kaffesump, fett eller hår i duschrummet som orsakar stopp i avloppet. Ibland kan även andra saker som bomullsrondeller, våtservetter, tops eller tamponger som spolas ned i toaletten orsaka stopp i avloppet.

Vi kan hjälpa till att lösa stoppet i avloppet med vår spolbil i Eskilstuna med omnejd. Det är viktigt att regelbundet spola rören för att hålla dem rena och förhindra igensättningar. Om det är upprepade stopp eller översvämningar rekommenderar vi en noggrann rörinspektion. Med hjälp av vår kamera kan vi undersöka rörens tillstånd och hitta orsaken till stoppet i avloppet eller översvämningen. Vi dokumenterar allt och ger kunden en genomgång av inspektionen. Vi utför även rörinspektioner för nya rör vid nybyggnationer och liknande.

Tveka inte att kontakta oss om du har stopp i avloppet och behöver hjälp av en spolbil i Eskilstuna!

Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt stopp i avlopp

Behöver du hjälp med ett stopp i avloppet? Kontakta oss så står vi redo att hjälpa dig. Vi löser problemet och ser till att avloppet fungerar som det ska igen. Tveka inte att höra av dig till oss för pålitlig och effektiv hjälp med ditt avloppsstopp.

spolbil eskilstuna

Stopp i avlopp Eskilstuna

En del av Terra AB